Neem rustig de tijd

ontspannen genieten van een goed glas wijn op ons terras

Klein familiehotel centraal gelegen in de populaire badplaats Renesse in Zeeland

Wist u dat de provincie Zeeland ieder jaar mag rekenen op de meeste zonuren van Nederland? Hotel B&B De Vier Seizoenen is geheel ingericht op ontspannen buiten zijn. Een goed gesprek aan een tafeltje in de zon of ontspannen loungen met – bijvoorbeeld – een goed glas wijn. Onze terrassen aan de voor- en achterzijde van het hotel bieden u de mogelijkheid om even heerlijk af te dwalen.

Geniet van onze wijnen

Wij vinden het belangrijk dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf in ons hotel. Voor onze gasten hebben wij een speciale huiswijn, die wij aanbieden tegen een gereduceerd tarief, gewoon omdat wij vinden dat u het verdient om onbezorgd te kunnen genieten. Ook laten wij u graag kennismaken met een heerlijke lokale wijn. Wilt u er meer over weten? Benader dan uw gastheer of gastvrouw. Santé!

"Als je een weekend wilt uitwaaien op het strand, een wandeling en/of fietstocht wilt maken met zicht op de duinen, 's avonds gezellig gaan eten in het centrum, dan is een verblijf bij De 4 seizoenen het adres!"

Loddewykx - Wijnen, 14 mei 2017

Centraal gelegen in de populaire badplaats Renesse in Zeeland

Bij Hotel B&B De Vier Seizoenen beleeft u het beste van twee werelden. U verblijft op een toplocatie in het centrum van Renesse en toch kunt u genieten van een serene rust, op ons achterterras. Onze achtertuin heeft een beschutte ligging en beschikt over twee terrassen met tafels en stoelen of loungemeubelen. Wilt u liever wat meer zien van het leven op straat? Dan kunt u ook, voor de deur van ons hotel, plaatsnemen op het voorterras. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij voorzien u van een drankje naar wens. Laat het genieten maar beginnen.