Neem rustig de tijd

ontspannen genieten van een goed glas wijn op ons terras

Klein familiehotel centraal gelegen in de populaire badplaats Renesse in Zeeland

Wist u dat de provincie Zeeland ieder jaar mag rekenen op de meeste zonuren van Nederland? Hotel B&B De Vier Seizoenen is geheel ingericht op ontspannen buiten zijn. Een goed gesprek aan een tafeltje in de zon of ontspannen loungen met – bijvoorbeeld – een goed glas wijn. Onze terrassen aan de voor- en achterzijde van het hotel bieden u de mogelijkheid om even heerlijk af te dwalen.

Voor u geselecteerde wijnen

Wij vinden het belangrijk dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf in ons hotel. Speciaal voor onze gasten hebben wij een selectie gemaakt van kwaliteitswijnen die wij aanbieden tegen een gereduceerd tarief, gewoon omdat wij vinden dat u het verdient om onbezorgd te kunnen genieten. Iedere wijn heeft een eigen verhaal. Wilt u er meer over weten? Benader dan uw gastheer of gastvrouw. Onze wijnselectie kunt u ook bekijken door te klikken op de button hieronder. Santé!

"Als je een weekend wilt uitwaaien op het strand, een wandeling en/of fietstocht wilt maken met zicht op de duinen, 's avonds gezellig gaan eten in het centrum, dan is een verblijf bij De 4 seizoenen het adres!"

Loddewykx - Wijnen, 14 mei 2017

Centraal gelegen in de populaire badplaats Renesse in Zeeland

Bij Hotel B&B De Vier Seizoenen beleeft u het beste van twee werelden. U verblijft op een toplocatie in het centrum van Renesse en toch kunt u genieten van een serene rust, op ons achterterras. Onze achtertuin heeft een beschutte ligging en beschikt over twee terrassen met tafels en stoelen of loungemeubelen. Wilt u liever wat meer zien van het leven op straat? Dan kunt u ook, voor de deur van ons hotel, plaatsnemen op het voorterras. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij voorzien u van een drankje naar wens. Laat het genieten maar beginnen.