Privacyverklaring

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Hotel de Vier Seizoenen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Hotel de Vier Seizoenen VOF en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website en/of incheck formulier aan Hotel de Vier Seizoenen verstrekt. Hotel de Vier Seizoenen VOF kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Waarom Hotel De Vier Seizoenen VOF gegevens nodig heeft

Hotel de Vier Seizoenen VOF verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Hotel de Vier Seizoenen VOF uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Hotel De Vier Seizoenen VOF gegevens bewaart

Hotel de Vier Seizoenen VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waar voor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Hotel de Vier Seizoenen VOF verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Hotel de Vier Seizoenen VOF worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hotel de Vier Seizoenen VOF gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Hotel de Vier Seizoenen VOF maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Hotel de Vier Seizoenen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Hotel de Vier Seizoenen VOF te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hotel de Vier Seizoenen VOF heeft hier geen invloed op.

Hotel de Vier Seizoenen VOF heeft Google geen toestemming gegeven om via Hotel de Vier Seizoenen VOF verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar 4seizoenen@zeelandnet.nl. Hotel de Vier Seizoenen VOF zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Hotel de Vier Seizoenen VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Hotel de Vier Seizoenen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat ( per 01-08-2019) om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Hotel de Vier Seizoenen VOF verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Hotel de Vier Seizoenen VOF op via 4seizoenen@zeelandnet.nl. www.pension4seizoenen.nl is een website van Hotel de Vier Seizoenen VOF. Hotel de Vier Seizoenen VOF is als volgt te bereiken:

Postadres: Hogezoom 178 3425 BJ Renesse

Vestigingsadres: Hogezoom 178 3425 BJ Renesse

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 67421997

Telefoon: +31(0)111-462030

E-mailadres: 4seizoenen@zeelandnet.nl

 

Register van verwerkingsactiviteiten op aanvraag.