Kom naar Renesse!

Wat is er te doen in Renesse tijdens uw verblijf?

Renesse heeft ontzettend veel te bieden, voor ieder wat wils!

Of u nu houdt van pure ontspanning, een lange strandwandeling, relaxed zonnebaden, een bruisend nachtleven of bourgondisch genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn: Renesse heeft het. Voor iedereen, van jong tot oud en van gezin tot alleengaande is onze Zeeuwse thuisbasis een heerlijk vakantieoord. Hotel B&B De Vier Seizoenen is gelegen in het centrum van deze populaire badplaats. Een prima uitvalsbasis voor tal van leuke activiteiten in Renesse en haar omgeving.

Altijd actueel op de hoogte!

Natuurlijk hebben wij tal van tips en adviezen voor u over bijvoorbeeld horecagelegenheden, fietshuur, musea, winkels en meer in Renesse en omgeving. Maar ook wat verder weg zijn er schitterende plaatsen en gelegenheden te bezoeken, bijvoorbeeld de monumentale steden Zierikzee, Middelburg en iets verder weg ook Antwerpen of Brugge. Via de website Renesseaanzee.nl blijft u actueel op de hoogte van wat er wanneer speelt in Renesse en welke evenementen bijvoorbeeld georganiseerd worden.

"Als je een weekend wilt uitwaaien op het strand, een wandeling en/of fietstocht wilt maken met zicht op de duinen, 's avonds gezellig gaan eten in het centrum, dan is een verblijf bij De 4 seizoenen het adres!"

Loddewykx - Wijnen, 14 mei 2017

Heerlijk eten in Renesse en omgeving

In Renesse en omgeving kunt u heerlijk eten en drinken. Gezellig in één van de vele strandtenten of bij restaurants en eetcafe’s in de dorpskernen. Uiteraard kunt u er terecht voor heerlijke visgerechten, vers uit zee. Evenals de smakelijke Oostersscheldekreeft zijn Zeeuwse mosselen een specifieke, niet te missen, lekkernij. Maar er is nog veel meer. Wilt u graag weten waar u lekker kunt eten? Geef ons uw wensen en voorkeuren aan en we voorzien u van restauranttips om van te smullen.